22976
post-template-default,single,single-post,postid-22976,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Acceptacions d’herències

Sabeu que per acceptar una herència no sempre hem d’anar al notari?

La majoria de la gent creu que no es pot acceptar una herència sense passar pel notari, però això no és cert. En aquells casos en que no hi hagin propietats, sinó només comptes bancaris o accions, no és necessari acceptar l’herència davant de notari, es pot liquidar l’impost de successions mitjançant instància dirigida a l’Oficina Liquidadora, adjuntant la documentació corresponent.

Cal que recordeu que l’impost de successions s’ha de liquidar en el termini de 6 mesos des de la data de defunció, prorrogables fins un any. Sense la liquidació de l’impost no us permetran disposar dels diners inserits als comptes bancaris.

No saps com fer la instància? Saps quina documentació necessites? Vols demanar la pròrroga del pagament de l’impost de successions? Contacta’ns, nosaltres, t’hi ajudem!