23016
post-template-default,single,single-post,postid-23016,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Assessors legals CIO Manresa

L’edifici de Casa Caritat és un dels mes emblemàtics de la nostra ciutat,  i constitueix la seu del Centre d’Iniciatives per a l’Ocupació (www.ciomanresa.cat)

Gles Advocats hi col·labora, assessorant i tramitant les peticions que els usuaris necessiten, en el marc del seu programa de “Llar i Cures, feines dignes”.

En què consisteix aquest projecte? Doncs busca incentivar l’ocupació, en el sector de les cures i s’inclouen les feines de neteja, cures d’infants i familiars, i totes les feines de suport a la família i a la llar. 

En definitiva, som els assessors legals d’aquest projecte local per a la dinamització i professionalització del treball de la llar i cures.

I tu, ja tens el teu despatx legal de confiança per tal d’obtenir el millor assessorament en matèria de dret laboral? Si busques expertesa i proximitat, no dubtis en contactar-nos.