22948
post-template-default,single,single-post,postid-22948,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Documents bàsics per divorciar-te de mutu acord

Moltes vegades ens demaneu … quins són els documents bàsics que necessito per divorciar-me
La documentació bàsica que s’ha de presentar en un divorci de mutu acord és la següent:

1. Certificat de matrimoni: us el donaran al Registre Civil d’on us vàreu casar. Es pot demanar presencialment, on-line i te l’envien per correu postal a casa, o amb certificat digital, si el registre té la documentació informatitzada.
2. Certificat de naixement dels fills: també es fa entrega des del Registre Civil de la població on varen néixer els fills o on vares inscriure’ls.
3. Certificat d’empadronament: s’ha de sol·licitar al Ajuntament. Es pot sol·licitar presencialment, amb cita prèvia, o de forma telemàtica, amb certificat digital.

Si coneixes a algú que s’està separant o divorciant comparteix-li el nostre post. Tot i no ser una situació agradable cal tenir coneixement de tota la informació necessària per a preparar aquest tràmit. A Gles Advocats, t’hi ajudem!