22865
post-template-default,single,single-post,postid-22865,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dret Fiscal i Tributari: Campanya de la Renda 2020 i ERTO’s

A la tornada de les vacances de Setmana Santa, recordeu que serà l’inici de la campanya de Renda, corresponent a l’exercici 2020.

Aquest any és imprescindible comptar amb un bon equip d’experts en Fiscal i Tributari, donada la complexitat afegida, derivada de les prestacions públiques, rebudes per aquells treballadors afectats per un ERTO.

Atès que el Servei Públic Estatal (SEPE) no ha vingut aplicant les retencions corresponents, durant el pagament de les ajudes públiques, ens podem trobar amb sorpreses, quan ens descarreguem el borrador de la renda.

Des de Gles Advocats us oferim el nostre servei d’assessorament en Dret Fiscal i Tributari i ho fem, no només perquè volem evitar-vos aquestes sorpreses en la renda, sinó per tal de poder-vos oferir un major assessorament integral.

Si no saps si acceptar una herència pels impostos que hauràs de pagar o bé, et vols divorciar o liquidar un bé en condomini, i creus que els impostos seran molt elevats, consulta’ns. Et donarem resposta a tots els teus dubtes.