23052
post-template-default,single,single-post,postid-23052,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ordre de protecció en cas de violència domèstica

Coneixes a algú que hagi patit violència domèstica? Creus que necessita un advocat que l’assessori i porti la seva defensa? Penses que hauria de sol·licitar una ordre de protecció? No esperis més, un cop hagis llegit aquest post, avisa a la víctima i contacta’ns ràpidament. 

✅En casos de violència domèstica s’estableix un procediment judicial ràpid perquè les víctimes obtinguin una protecció integral i es puguin adoptar una sèrie de mesures penals, civils i de protecció social.

L’ordre de protecció l’ha d’atorgar el Jutge de Guàrdia o el Jutjat especialitzat, si n’hi ha, i si s’escau en dia laborable, en un termini màxim de 72 hores des que la víctima la sol•licita, podent-se adoptar, a més, altres mesures de caràcter civil i social.

✅L’ordre de protecció serà inscrita en el Registre Central per a la Protecció de les Víctimes de la Violència Domèstica, i es comunicarà a les dues parts.

Confia en Gles Advocats, defensarem la llibertat, el patrimoni i l’honor de la víctima, i buscarem la solució més favorable pels seus interessos.