22881
post-template-default,single,single-post,postid-22881,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tramitacions d’herències

La tramitació d’una herència és molt feixuga, per aquest motiu, us recomanem que us decidiu per contractar un especialista en Dret de Successions.

A Gles Advocats, ho som. La Jèssica González us aconsellarà, i us acompanyarà en aquest procés tan dolorós, perquè vosaltres, només us hagueu de preocupar per l’estat dels vostres éssers estimats. La Jèssica, i el nostre equip especialitzat, s’encarrega de la recerca dels certificats, així com de la gestió i tramitació de l’herencia, i us fa el càlcul de l’impacte econòmic que us suposarà acceptar-la.

Certificats de defunció, d’últimes voluntats, assegurances de vida, declaració d’hereus, certificats cadastrals de les finques, notes simples del registre de la propietat, gestions amb entitats bancàries, liquidació dels impostos, canvis de nom, … Oblideu-vos de totes aquestes complexitats, i deixeu-ho a les nostres mans! Recolzeu-vos en el nostre equip d’especialistes.

Discreció, rigor profesional, honradesa, empatia i compromís, els valors que ens defineixen.