22859
post-template-default,single,single-post,postid-22859,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Vacances de Setmana Santa amb custòdia compartida

Ja tenim aquí les vacances de Setmana Santa. I aquestes, acostumen a ser motiu de discussió quan els progenitors estan separats o divorciats i el redactat del conveni o sentència no és clar i concret. Per aquest motiu, us volem parlar de la forma de repartir les vacances escolars i la importància d’assessorar-vos amb un advocat especialitzat en la matèria.

A @glesadvocats som especialistes en Dret de Família, i habitualment ens trobem que els progenitors tenen dubtes a l’hora de repartir les vacances. S’han de repartir totes les vacances escolars? o tant sols els festius laborals?  Quin dia i hora s’ha de fer l’intercanvi?

La llei no estableix una forma obligatòria de repartir les vacances. Hi ha llibertat de pactes entre les parts, de forma que els progenitors poden escollir repartir la totalitat de les vacances escolars de la setmana per meitats iguals; repartir tant sols els quatre dies festius de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua; o fins i tot alternar cada any les vacances escolars senceres amb un progenitor.

És important que un advocat especialitzat en dret de família us assessori i redacti el conveni, per tal que la regulació de les estances dels fills amb cada progenitor sigui clara, concreta i contingui tots els pactes necessaris per evitar conflictes i malentesos.

Aconsellem incloure, de forma detallada, els dies que els fills han de passar amb cada progenitor durant les vacances escolars, així com el día, hora i llocs concrets en que s’ha de fer l’intercanvi.

Esteu en vies de ruptura, separació o divorci? Teniu dubtes de quins aspectes s’han de regular? Necessiteu assessorament sobre el repartiments de les vacances? Contacteu-nos!