22920
post-template-default,single,single-post,postid-22920,single-format-standard,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Violència de Gènere

Gles Advocats és un despatx especialitzat en procediments de maltractament en l’àmbit familiar, i et podem oferir la millor defensa penal i civil davant de qualsevol problemàtica, derivada d’aquest tipus de conducta delictiva.

La violència de gènere no es pot confondre amb la violència domèstica, doncs aquesta última inclou tots els actes de violència física, psíquica, sexual o econòmica, esdevinguda en l’àmbit familiar, per part d’un dels membres de la família, existeixi o no, convivencia en aquell moment dels fets.

El Codi Penal preveu diferents delictes i mecanismes de protecció, dirigits a protegir a les víctimes de la violència domèstica i a neutralitzar-la.

Per desgràcia, hem gestionat molts expedients vinculats a aquest assumpte: divorcis amb maltractaments, ordres d’allunyament, violència de gènere, violència domèstica, maltractaments a menors, etc.

Si et trobes en una situació similar a les descrites, pots consultar-nos i explicar-nos el teu cas.  Ens hem especialitzat en aquesta matèria, per tal de detectar situacions de violència i defensar-te davant de qualsevol tribunal. Lluitem per les teves garanties i drets com a víctima, i estarem al teu costat alhora d’interposar la denúncia, especificant en tot moment els elements claus que cal que hi apareguin.

Tot l’equip de @glesadvocats està sensibilitzat, i preparat per atendre qualsevol tipus d’expedient en aquesta matèria. Som la vostra esperança a canviar de vida, i t’oferim la millor garantia per tal d’obtenir el millor resultat en un procediment penal. Consulta’ns sense compromís.